Fortrolighedspolitik

Handelsbetingelser

Her finder du Art in Garden gældende salg- og handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Art in Garden

Selskabsform: Anpartsselskab

CVR-nr.: 33585276

Adresse: Stærremarksvej 6, 4200 Slagelse

E-mail adresse: susanne@artingarden.dk

Telefonnummer: 38 10 40 20

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Art in Garden. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Art in Garden.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Art in Garden anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Art in Garden.

Som minimum sendes der pakker mandag og torsdag, vi forsøger at få de bestillinger der kommer ind før kl. 10.00 samme onsdag med. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-5 arbejdsdage efter bestillingen. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

I tabellen herunder ses de gældende håndterings- og fragtpriser. Fragten beregnes ud fra vægten på de bestilte produkter. Fragtprisen beregnes og fremgår altid af indkøbskurven når der foretages en bestilling.

OBS! Fragtpriserne er gældende i Danmark. Der leveres kun undenfor Danmarks grænser ved forudgående aftale.
Fragt priser pr. marts 2017:

Fast lav fragt på 55 kr.

Fri fragt ved køb for over 999 kr.

Pris og betaling

Hos Art in Garden har du mulighed for at betale med Dankort, VisaDankort eller MobilPay. Alle priser i Art in Gardens webshop på web-adressen http://www.artingarden.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at maile til susanne@artingarden.dk, at ringe til 38 10 40 20. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Art in Garden

Stærremarksvej 6, 4200 Slagelse

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Art in Garden

Stærremarksvej 6, 4200 Slagelse

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Persondatapolitik For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til GLS for at kunne levere varen til dig. Følgende oplysninger vidergives navn, adresse, mail og telelfonnummer.

Personoplysningerne registreres hos GLS Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på artingarden.dk er ejeren Susanne Schack Mortensen.
Som registreret hos artingarden.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: susanne@artingarden.dk.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: susanne@artingarden.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Susanne Schack på mail til susanne@artingarden.dk eller på telefon på 38 10 40 20. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal klik her

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25. april 2017.